Snauwaert.org © • Jochen Snauwaert

 

Service en kwaliteit

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Stop met geld te verliezen en plaats nu super isolerende ramen !

 

Als leverancier hebben wij Haki nv, met het productiecentrum te Izegem. Deze staat garant voor topkwaliteit, laatste technieken en snelle service. Het gebruikte merk is Schueco, Duits topkwaliteit.

Deze topkwaliteit betaalt zichzelf terug doordat U bespaart op energiekosten.

Renoveer vandaag en doe er Uw voordeel mee! Niet alleen spaart U veel energie uit, de akoestiek verbetert, én Uw woning stijgt aanzienlijk in waarde.

 

Voor nieuwbouw geld een verhaal apart, de overheid stelt nl steeds grotere eisen aan een nieuwbouw.

Zo werd vastgelegd dat de verplichte norm voor nieuwbouw wordt:  (lager = beter)

 

2000 : EPC 1,0

2006 : EPC 0,8

2011 : EPC 0,6

2015 : EPC 0,4

2021 : EPC 0,0

 

Concreet betekent dit dat vanaf 2021 een woning energieneutraal dient gebouwd te worden.

Het EPC (Energie Prestatie Coefficent) is een getal wat het energieverbruik van een woning weergeeft. Hoe lager het EPC-getal hoe minder externe energie nodig is voor verwarming.

Laat de huidige norm geen echte leidraad zijn in Uw bouwproject, maar ga voor beter. Als U nu tracht de toekomstige normen te halen, zal de woning in de toekomst een grotere restwaarde hebben.

 

Grote ramen van super isolerend glas helpen in de winter de woning op te warmen door de zon toe te laten de lucht in de woning op te warmen, terwijl de koude buiten wordt gehouden. In de zomer geldt het tegenovergestelde.

 

Bij renovatie kan U diverse premies verkrijgen. Door de steeds veranderende procedures wordt dit op het moment van aankoop nagekeken.

 

Let op!

Door de steeds strengere normen dient ook de plaatsing van de ramen vakkundig gebeuren!

Om de maximale luchtdichtheid van het schrijnwerk te bereiken dient het raam/deur compleet luchtdicht tegen de binnenmuur gekleefd te worden, dit met speciale epdm folies. Een niet vakkundige plaatsing doet gans het isolatieprincipe teniet!

Wij volgen op regelmatige basis cursussen om met de nieuwste technieken aan de huidige, zelfs toekomstige bouweisen te voldoen.

 

 

Website leverancier: www.haki.be